ບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ
ຮຽນຮູ້ທັກສະການບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ໃນຮ້ານອາຫານ ແລະ ໂຮງແຮມລະດັບສາກົນ. ມາດຕະຖານການບໍລິການ ການຈັດໂຕະ ແລະ ການເສີບອາຫານ ຄວາມຮູ້ດ້ານເຄື່ອງດື່ມ ການສື່ສານກັບລູກຄ້າ
ເລີ່ມຕົ້ນ
ການໂຮງແຮມ ແລະ ການທ່ອງທ່ຽວ
ທ່ານຈະໄດ້ຮຽນຫຍັງ
ເຂົ້າໃຈແນວຄວາມຄິດ ແລະ ຫຼັກການພື້ນຖານຂອງວິຊານີ້
ນຳໃຊ້ຄວາມຮູ້ເຂົ້າໃນສະຖານະການຕົວຈິງ
ພັດທະນາທັກສະທີ່ຈຳເປັນສຳລັບການເຮັດວຽກ
ໄດ້ຮັບໃບຢັ້ງຢືນເມື່ອສຳເລັດຫຼັກສູດ
ເງື່ອນໄຂເບື້ອງຕົ້ນ
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານດ້ານຄອມພິວເຕີ
ສາມາດເຂົ້າເຖິງອິນເຕີເນັດສຳລັບການຮຽນອອນໄລນ໌
ຫຼັກສູດນີ້ເໝາະສຳລັບໃຜ?
ນັກສຶກສາທີ່ສົນໃຈໃນສາຂານີ້
ຜູ້ຊ່ຽວຊານທີ່ຕ້ອງການຍົກລະດັບທັກສະ
ທຸກຄົນທີ່ກະຕືລືລົ້ນໃນການຮຽນຮູ້ ແລະ ການພັດທະນາ
ເນື້ອຫາຫຼັກສູດ
4 ພາກ
0 ບົດຮຽນ
ຮຽນຕາມຈັງຫວະຂອງຕົນເອງ
ບົດທີ 4: ການປະເມີນຜົນ