ບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ

ຮຽນຮູ້ທັກສະການບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ໃນຮ້ານອາຫານ ແລະ ໂຮງແຮມລະດັບສາກົນ. ມາດຕະຖານການບໍລິການ ການຈັດໂຕະ ແລະ ການເສີບອາຫານ ຄວາມຮູ້ດ້ານເຄື່ອງດື່ມ ການສື່ສານກັບລູກຄ້າ

ອັບເດດຫຼ້າສຸດ: 2025-11-25 ພາສາລາວ
ເລີ່ມຕົ້ນ ການໂຮງແຮມ ແລະ ການທ່ອງທ່ຽວ

ທ່ານຈະໄດ້ຮຽນຫຍັງ

ເຂົ້າໃຈແນວຄວາມຄິດ ແລະ ຫຼັກການພື້ນຖານຂອງວິຊານີ້
ນຳໃຊ້ຄວາມຮູ້ເຂົ້າໃນສະຖານະການຕົວຈິງ
ພັດທະນາທັກສະທີ່ຈຳເປັນສຳລັບການເຮັດວຽກ
ໄດ້ຮັບໃບຢັ້ງຢືນເມື່ອສຳເລັດຫຼັກສູດ

ເງື່ອນໄຂເບື້ອງຕົ້ນ

ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານດ້ານຄອມພິວເຕີ
ສາມາດເຂົ້າເຖິງອິນເຕີເນັດສຳລັບການຮຽນອອນໄລນ໌

ຫຼັກສູດນີ້ເໝາະສຳລັບໃຜ?

ນັກສຶກສາທີ່ສົນໃຈໃນສາຂານີ້
ຜູ້ຊ່ຽວຊານທີ່ຕ້ອງການຍົກລະດັບທັກສະ
ທຸກຄົນທີ່ກະຕືລືລົ້ນໃນການຮຽນຮູ້ ແລະ ການພັດທະນາ

ເນື້ອຫາຫຼັກສູດ

4 ພາກ 0 ບົດຮຽນ ຮຽນຕາມຈັງຫວະຂອງຕົນເອງ